Beschrijving

Te huur meerdere bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 75 m2 tot 100 m2 in het gloednieuwe bedrijfsverzamelgebouw ''De Keppelseweg'' (fase I) welke onlangs opgeleverd is. De ideale oplossing voor bedrijfsruimte of opslagruimte voor bijvoorbeeld uw auto/camper of gereedschap. Koop is bespreekbaar!

INDELING
Unit 7 H  ca.  100 m2 VERKOCHT
Unit 7 J   ca.   75 m2 
Unit 7 K   ca.   75 m2 Optie
Unit 7 L   ca.  100 m2 VERKOCHT
Unit 7 M  ca.  100 m2 VERHUURD

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is bereikbaar via de Keppelseweg (N-31 Doetinchem-Doesburg-Dieren N-348) en de Energieweg. De aansluiting op de A-18 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Via het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken. 

VOORZIENINGEN
- Eigen entree
- Overheaddeur
- Toilet
- Meterkast
- Staalvoorbereiding tussenvloer
- Vrije hoogte 6 meter

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd en aansluitingen voor water en elektra. 

HUURPRIJS 
Unit 75 m2: € 7.500,- per jaar. 
Unit 100 m2: € 10.000,- per jaar.
Bovenstaande bedragen te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN 
Het gehuurde is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) dienen nader overeengekomen te worden. 

HUURTERMIJN 
In overleg. 

HUUROPZEGTERMIJN 
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn. 

BETALINGEN 
Huur- en servicekosten inclusief btw per kwartaal of maand vooruit. 

AANVAARDING 
In overleg, doch op korte termijn bespreekbaar. 

OMZETBELASTING 
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend. 

ZEKERHEIDSTELLING 
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW. 

HUUROVEREENKOMST 
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken. 

HUURPRIJSAANPASSING 
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang. 

BIJZONDERHEDEN 
- De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder. 
- Koop is bespreekbaar.

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken