Beschrijving

TE KOOP multifunctionele bedrijfsruimte met BEDRIJFSWONING gelegen aan een doorgaande weg nabij het centrum van Ulft. Het geheel is geschikt voor meerdere doeleinden o.a. kantoor, studio, showroom... bedenk het maar.

BEDRIJFSWONING
Begane grond: entree, hal, meterkast, kelder, L-vormige woonkamer, semi-open keuken met inbouwapparatuur, toilet, serre, binnenplaats/tuin, overkapping met bergruimte, berging met witgoedaansluiting en keukenblokje.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel.
Zolder: bergzolder te bereiken met vlizotrap. 

INDELING
BEDRIJFSHAL
Begane grond:  
totaal groot ca. 330m2 bestaande uit showroom (ca.124m2), kantoor en kantine (ca. 34m2), werkplaats en opslag (ca. 110m2).
Verdieping: 
totaal groot ca. 154 m2 bestaande uit kantoor (ca. 58m2) en een magazijn (ca. 96m2).

BEREIKBAARHEID
Ulft is goed bereikbaar via de A18, de N317 en vanuit Duitsland over de A3 en ook de busverbindingen zijn goed.

BESTEMMING
Van toepassing is het bestemmingsplan De Pol-Oversluis 2005 met als bestemming ''ambachtelijk bedrijf met bedrijfswoning''.
De bestemming van de woning is een bedrijfswoning. Dit betekent dat u zich kunt vestigen indien u een bedrijf aan huis heeft. 

BIJZONDERHEDEN
- Het object wordt alleen aangeboden als geheel;
- Unieke combinatie voor wonen en werken dan wel hobby;

OPLEVERINGSNIVEAU 
Het uitgangspunt is een oplevering in de huidige staat, leeg en ontruimd.

VRAAGPRIJS
EUR 435.000,- kosten koper.

DISCLAIMER 
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken